MENU

Comedy op uw bedrijfsevent

Bent u op zoek naar een leuke afsluiter of een intermezzo voor uw bedrijfsevent? Wat dacht u ervan om een comedian te boeken als keynote speaker, inspirerende gastspreker, motivational speaker, leadership speaker (of alle mogelijke varianten hiervan)?  Wedden dat die keynote blijft hangen?

  Van congres tot teambuilding: waaier aan mogelijkheden 

Of u nu een personeelsfeest, congres, teambuilding, productlancering of seminar organiseert, een comedy optreden kan in tal van settings en geeft een unieke, verrassende draai aan uw event.

  Onze comedians ontpoppen zich tot uw 'keynote speaker'

Vele van onze comedians geven regelmatig bedrijfsoptredens en optredens voor verenigingen/organisaties in besloten kring. Ze vinden dus zeker hun draai in een corporate setting en spelen graag in op uw doelpubliek. 

  Van korte stand-up shows tot zaalshows, in drie talen

Een optreden voor uw bedrijf of op uw event kan binnen het tijdslot dat u past: een korter optreden van 30 tot 60 minuten, of zelfs een volledige theatershow, indien de zaal het toelaat. U kan bij ons terecht voor optredens in het Nederlands, Frans, Engels of een combinatie.

  Advies op maat en technische ondersteuning

5to9 Management heeft als ervaren boekingskantoor de nodige kennis om u te begeleiden bij de keuze van de geschikte artiest voor uw event. Samen met onze vaste partner TheaTech helpen we u ook graag met de technische omkadering van uw event. Voor advies kan u ons altijd vrijblijvend contacteren.

  Vind de juiste comedian voor uw event

Een goeie match tussen uw publiek en de comedian is erg belangrijk. Net zoals ieder event een bepaalde stijl hanteert en een specifieke boodschap wil brengen, doen onze comedians dat ook. Hier vindt u per artiest een bondige omschrijving van wat u precies mag verwachten, geduid met videobeelden.

 

Deze bedrijven gingen u al voor: