MENU

Seppe Toremans

Seppe Toremans staat al meer dan twee decennia (hij verschiet daar zelf ook van) op het podium als comedian. Hij is drievoudig finalist van Humo’s Comedy Cup en een vaste waarde in de Vlaamse comedy scene. 

Naast het podium bedenkt en schrijft Seppe tv-programma’s. Bij productiehuis Shelter werkte hij onder andere mee aan ‘Wat Als?’ seizoen 2 en 3, en stond hij als eindredacteur mee aan het roer van vier seizoenen ‘Hoe zal ik het zeggen?’. Beide programma’s wonnen een International Emmy Award. Op dit moment werkt hij bij productiehuis Caviar aan twee eigen projecten, maar die plannen blijven nog even geheim. 

In de zomer van 2021 kocht Seppe een loop station en begon hij te experimenteren met ritmes, muziek en zang in zijn comedy set. Dat werd een fijne ontdekkingstocht waarbij zijn liefde voor schrijven en spelen alleen maar groeide. Ondertussen is die muziek niet meer weg te denken uit zijn set en combineert hij eigen nummers met stand-up comedy over augurken, buurtvergaderingen, parfum reclames en het liefdesleven van octopussen, maar vooral over hoe moeilijk hij alles soms maakt in zijn eigen hoofd. Hij hoopt dat mensen zichzelf daarin herkennen en huiswaarts trekken met het gevoel: “Hey, ik ben niet alleen.” Voor Seppe hopelijk een gevoel in twee richtingen, dat lijkt hem een win-win.

Hij werkt volop aan een eerste avondvullende show, voorzien voor theaterseizoen '24 - '25.

Volg Seppe Toremans op social media

Video: Improlied

Shows

09/08/23 Zomerbar Haacht Haacht