MENU

Boek een comedyshow

Ben je op zoek naar een comedian, komieker, stand-up comedian, komediant, stand-upper, komiek, cabaratier, ...? 5to9 Management heeft ze allemaal in huis! 

Vraag meer info

Voor info en advies kan je steeds vrijblijvend terecht bij chris@5to9.be.

Vermeld in je mail graag datum, locatie, grootte van het publiek en een woordje uitleg over de omstandigheden van het otpreden.

  Comedy bij jou, kan dat wel? 

Yes! Organiseer je met je vereniging, sportclub, jeugdhuis, serviceclub, bedrijf, café, … graag een comedynight? Dan zit je goed bij ons. Van kleine cafés tot Lotto Arena’s en alles daartussen, 5to9 helpt je graag met het organiseren van de show en het vinden van de geschikte artiest.

  Welke comedians kan je boeken?

5to9 vertegenwoordigt de volgende comedians: Amelie Albrecht, Arnout Van den Bossche, Bas Birker, Gili, Guga Baul, Hans Cools, Lukas Lelie en Steven Mahieu. Elk met zijn/haar eigen specialiteit en stijl, wij adviseren graag wie het best op jouw evenement past.

  Stand-up comedy of theatershow: wat voor optreden kan je verwachten?

Dat kan vanalles zijn. Naast volavondshows in de theaterzalen, spelen onze comedians ook geregeld try-outs en in line-ups waar ze kortere stand-up comedysets brengen van 30 tot 60 minuten. 5to9 werkt ook vaak samen met een aantal support acts en MC’s om de avond compleet te maken.

  Wat met techniek?

Wees gerust, 5to9 heeft als ervaren boekingskantoor de nodige kennis om je ook hierbij te begeleiden en vragen te beantwoorden. Laat je het liever aan een professional over? Dan helpt onze vaste partner TheaTech je graag bij de technische omkadering van je evenement.

Amelie Albrecht

Arnout Van den Bossche

Bas Birker

Gili

Guga Baul

Hans Cools

Lukas Lelie

Steven Mahieu

Jasper Posson