MENU

Jasper Posson

Volg je dromen! Dat advies kreeg Jasper van zijn ouders mee. En de droom, dat was stand-up comedian worden. Op de planken staan en mensen laten lachen. Als programmator van een cultuurcentrum zag hij van op de eerste rij zijn voorbeelden het podium bestormen. En toen waagde ook hij de sprong. 

Zijn start was veelbelovend: hij deed de voorprogramma’s voor Alex Agnew, Wouter Deprez, Bas Birker, Philippe Geubels en Michael Van Peel. Hij stond in de finale van Humo’s Comedy Cup en won meteen de Lunatic Comedy Award. De droom ging werkelijkheid worden. Vol vertrouwen zegde Jasper begin 2020 zijn vaste benoeming op, want tenslotte: wat was het ergste dat er kon gebeuren? Twee weken later begon de eerste lockdown en werden alle optredens uit de agenda geschrapt. 

Intussen zijn de theaters terug open en is het tijd om uit het zwarte gat te klimmen. Zekerheid is er nog steeds niet, enkel een microfoon en een avond goeie comedy.


De pers over Jasper 

* Focus Knack: "Een verse comedy-topper. (...) Mimiek, intonatie en de bijhorende bewegingen: ze zijn scherp, accuraat en fungeren als olie op het lachvuur dat woekert in de zaal. Feestje! (...) Hij heeft het talent om 'een Grote' te worden."
* De Morgen: "Goed geschreven grappen vol originele wendingen."
VRT NWS: "Sympathiek, charismatisch, vlot, zeer behapbaar en breed van onderwerpen." 

Volg Jasper Posson op social media

Jasper Posson

Shows

07/03/24 LUX Kapellen Uitverkocht
14/03/24 GC Wijnegem Wijnegem Uitverkocht
27/04/24 VC De Schelde Zandvliet Uitverkocht
09/05/24 CC Zwaneberg Heist-op-den-Berg Laatste tickets
23/05/24 Cinema Plaza Duffel Uitverkocht
24/05/24 GC Tentakel Zonhoven Uitverkocht
29/05/24 Minardschouwburg Gent Laatste tickets
31/05/24 GC Het Koetshuis Roosdaal Tickets
04/06/24 CC Belgica Dendermonde Laatste tickets
06/06/24 CC Het Gasthuis Aarschot Tickets