MENU

Radio Guga

Radio Guga is de live-band rond maestroloog Guga Baúl. 

Guga is een begenadigd stemmenimitator en weet uit die gave al langer charmante comedy te puren. Maar de maestroloog heeft nog andere pijlen op zijn boog. Geruggensteund door een fantastische liveband trekt Guga ook de muzikale kaart. Trouw aan zijn talent kruipt hij in de huid en het strottenhoofd van de meest uiteenlopende binnen- en buitenlandse muzikale grootheden. Het concept dat Radio Guga neerzet houdt dan ook het midden tussen een coverband en een tribute-band. Verwacht je aan een straffe live-band, maar uiteraard mét zangimitatie en de nodige humor.

Waar Radio Guga komt, is er altijd feest. De band heeft dan ook een sterke formule: bekende hits, een schitterende band en vooral: Guga Baul, meester in stemmenimitaties en grappige bindteksten. Wie Radio Guga al gezien heeft, weet dus dat je veel meer krijgt dan een coverband.

En in de zomer van 2023 ziet de band het nog grootser dan voorheen, want ze krijgen de versterking van topzangeressen Chantal Kashala en Karen Yperman. Hierdoor kunnen ze een nieuw repertoire aan hits aanboren en nog meer sfeer maken op het podium. Tussen de meer dan 50 imitaties krijg je de vertrouwde stemmen van Bart Peeters, Raymond Van het Groenewoud, Clouseau en Elvis Presley, maar mag je je ook verwachten aan Ed Sheeran, Kings of Leon, Toto, Fleetwood Mac, Stromae, The Black Eyed Peas en waarom niet: Rammstein!

Bandbezetting
Guga Baul (zang)
Joost Van den Broeck (drums)
Bert Embrechts (bas)
Filip Bollaert (gitaar)
Jacques Motmans (toetsen)
Chantal Kashala (backing vocals)
Karen Yperman (backing vocals)

Volg Radio Guga op social media

Video: StuBru

Shows

28/06/24 Zomerplein Avelgem Info
29/06/24 Kasteelfeesten Beersel Info
06/07/24 Vlaanderen Feest Sint-Pieters-Leeuw
07/07/24 Feesten in het Stadspark Antwerpen
11/07/24 Grote Markt Menen
13/07/24 Torenlawijt Diepenbeek Info
26/07/24 Korenmarkt Gent
28/07/24 Dorpsfeesten Bogaarden Bogaarden Info
15/08/24 Kroonkurk Festival Kapellen Info
18/08/24 Paulusfeesten Oostende Info