MENU

Smells Like Memories


Smells Like Memories // Live rockumentary rond Nirvana

In 2024 moeten we het al 30 jaar zonder Kurt Cobain doen. De frontman van Nirvana was de stem van een generatie en drukte met zijn baanbrekende grunge een stempel op de muziekgeschiedenis. Songs als 'Smells Like Teen Spirit', 'Lithium' en 'Heart-Shaped Box' staan drie decennia later nog steeds als een huis.

Nirvana speelde slechts 3 keer in België. De helft van het land beweert er bij te zijn geweest, de realiteit leert ons dat het voor de lucky few was. Maar voor wie er niet bij kon zijn: goed nieuws! Want in theaterseizoen 24-25 kun je in de Vlaamse zalen genieten van de rockumentary 'Smells Like Memories'. Een muzikale vertelling onder de vleugels van Sofie Engelen (Radio Willy, Stubru), met Teen Spirit als begeleidingsband. 

Het wordt niet zomaar een tribute show. Verwacht je aan anekdotes, fragmenten uit de oude doos, vergeten gewaande interviews, rebelse visuals, wist-je-datjes en beklijvende covers gebracht door Teen Spirit, de Nirvana tribute band rond frontman Vincent Van Santpoort. Ravissante radiostem Sofie Engelen - en naar eigen zeggen "de grootste Nirvana-fan van België" - is presentatrice van dienst en neemt je op sleeptouw langs de tijdloze geest van het grunge-icoon Nirvana. 

Stap aan boord van deze teletijdmachine en laat je meeslepen met de rebelse sound & visuals van ‘Smells Like Memories’. Met voorsprong de beste Nirvana wederopstanding ooit! Here We Are Now Entertain Us!

 

Credits

Sofie Engelen (presentatie)
Vincent Van Santpoort (zang, gitaar)
Christof Witters (visuals)