MENU

Tim Goditiabois

Tim Goditiabois  [ go.die.tie.a.bwaa ] is een Vlaamse cabaretier die al jaren in Nederland woont. Hij won in 2008 de juryprijs van het Leids Cabaretfestival met Ter Bescherming van de Jeugd. In 2012 won hij samen met Thijs De Clus ook het Utrechts Cabaret Festival. 
Naast comedy kent Tim ook alles van het bedrijfsleven: hij is arbeids- en organisatiepsycholoog van opleiding, werkte jarenlang als recruiter, coachte verkopers en gaf opleidingen in de consulting. 

Hoera voor werkstress! - Een humoristische kijk op het kantoorleven

Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar “Hoera voor werkstress”. Tijdens deze humorshow in de vorm van een opleiding deelt comedian Tim zijn ervaringen uit het bedrijfsleven. Met zijn flipchart tovert hij overzichtelijke schema’s tevoorschijn en geeft hij tips and tricks om te overleven in deze grijze mensenjungle. Ellenlange vergaderingen, ambetante bazen en kapotte printers gaan je niet meer klein krijgen, want Tim is er voor jou!

De show “Hoera voor werkstress” is gebaseerd op “Burn-out voor Beginners” van Arnout Van den Bossche. Tim deed de regie van deze show en speelt nu op vraag van Arnout deze show voor Nederlandse bedrijven. 

Video: ideale klant