MENU

Gunter Lamoot

Comedian Gunter Lamoot is niet in een hokje te steken. Absurde “kluchtjes”, herkenbare klassieke comedy, clevere remix video's, van de pot gerukte liedjes, maffe personages,... alles kan de revue passeren in zijn unieke comedywereld. Zet je schrap om verrast te worden op zijn "Lamootjes".

Op dertig jaar tijd is Gunter Lamoot uitgegroeid van enfant terrible tot een cult-comedian van de puurste soort. Hij zette zijn eerste stappen in de humor in 1995 met het legendarische Studio Kafka op Studio Brussel. In 1999 trad hij voor het eerst zelf in het podiumlicht als stand-upcomedian en won het jaar nadien de Lunatic Comedy Award. Zijn grote doorbraak kwam in 2005, toen hij Humo’s Comedy Cup won. Ondertussen schreef hij zes theatershows. Zijn laatste wapenfeit is 'The One & Lonely'.

Op televisie was hij regelmatig te zien als comedian en coach in Comedy Casino, als jurylid in De Slimste Mens Ter Wereld, sidekick in De Ideale Wereld en als presentator van zijn eigen programma Superstaar. Verder duikt hij regelmatig op als gastacteur in fictiereeksen, waaronder Nonkels, Chantal en Bevergem.

Volg Gunter Lamoot op social media

Gunter Lamoot

Shows

19/07/24 Amai Comedy Club Gent Tickets
26/07/24 Amai Comedy Club Gent Tickets
17/09/24 Comedy Kelder Deinze Deinze Tickets