MENU

Bert Gabriëls (NL/FR)

Bert Gabriëls is een stand up comedian uit Antwerpen. Hij gaat de moeilijke thema’s van vandaag niet uit de weg, maar bekijkt ze met een open geest; klimaat, social media, duurzaamheid, het drukke werkleven, internationale communicatie, digitalisatie… Bert raakt gevoelige snaren, maar reikt ook oplossingen waar iederéén blij van wordt. Op een grappige en warme manier zoekt hij samen met het publiek de sleutel naar Het Geluk. Wat dat ook mag betekenen!

Bert Gabriëls wéét waarover hij spreekt: naast toneelregisseur is hij ook jurist, studeerde hij filosofie en werkte hij onder meer jarenlang als jurist voor de Dienst Vreemdelingenzaken. 

Hij maakte tal van televisieprogramma’s. Zo presenteerde hij vanaf 2009 samen met Henk Rijckaert “Zonde van de Zendtijd” (Canvas, VPRO, Ned 3) en ging hij in 2015 voor het programma ‘Terug naar Eigen Land” met een aantal bekende Vlamingen naar Irak om de route te volgen die vluchtelingen afleggen op weg naar Europa.

Als stand up comedian maakt hij zijn eerste volavond show in 2006 en ondertussen heeft hij er al vijf gemaakt. Naast zijn avondshows maakte hij ook “Shut Your Facebook”, een comedyshow voor tieners over het gebruik van sociale media. In 2019 maakte Bert zijn eindejaarsconférence (Radio 1, Streamz).

Je kunt Bert boeken voor Nederlandstalige of tweetalige (NL-FR) optredens. 

Volg Bert Gabriëls (NL/FR) op social media

Video: klimaat