Vive le vélo, leve de koers: wielergekte bij Yevgueni!
Artiest: 

De wielerkoorts is in het land en ook Yevgueni heeft het zwaar te pakken! We presenteren u: het koersseizoen van Yevgueni.

Vive Le Velo / Leve de ronde! 

Karl Vannieuwkerke vroeg Yevgueni  een nieuwe begingeneriek voor Vive le Vélo/Leve De Ronde te maken (gebaseerd op "Paris sera toujours Paris" van Zaz en Maurice Chevalier). En dat gebeurde met plezier! 

Van 1 tot 4 april zijn op Eén vier speciale uitzendingen van Vive le Vélo te zien over De Ronde van Vlaanderen. Daarbij kon een op maat gemaakte begingeneriek niet ontbreken. Onder het motto “we zijn hier nu toch” paste Yevgueni meteen ook de rest van de song aan: "Jij zal altijd de mooiste zijn!”. Nu donderdag spelen ze het nummer live in de uitzending, 22u20 op Eén. Luister, kijk, like, deel! 

Check het nummer, met bijhorende Ronde van Vlaanderen-clip hier

Peterschap 1000 km voor kom op tegen kanker

Na vijf deelnames aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker met de AB-teams, werd Klaas dit jaar gevraagd om peter te zijn van de 10de editie, samen met Peter Van de Veire, Karolien Debecker, Maarten Vangramberen en Cath Luyten. De trainingen zijn aangevat, de lat hoog gelegd. En de kans is niet gering dat het peterschap ook een muzikaal staartje krijgt (of hebben we dan al te veel gezegd? ;-) )

Volg de Facebookpagina van Yevgueni of de 1000 km voor Kom op tegen Kanker voor meer nieuws!

Videoclip nooit naar nergens goes usa!

De videoclip voor 'Nooit Naar Nergens' (featuring De Muur van Geraardsbergen) ging vorig jaar al viraal op sociale media, maar raakte onlangs ook helemaal tot op het filmfestival Filmed by Bike in Portland, USA. Van de jury kregen we volgend bericht in onze mailbox: "We were incredibly touched by the sincerity of the film, and would like to have the opportunity to show it on our festival."

Binnenkort wordt de Yevgueni-videoclip dus vertoond op het Filmed by Bike filmfestival in Portland, USA. 

Bedankt, Het Bataljon.
Bedankt, Mathieu Stevens & team!

 

Je ziet het, de kuiten van Yevgueni zijn gesmeerd voor de koers, maar ook voor de optredens van deze zomer én voor nieuwe najaarsplannen.
Stay tuned!