MENU

22.09.20 // Full Contact Tour uitgesteld naar najaar 2021

Artiest: Steven Mahieu

We laten onze Steven Mahieu zelf even aan het woord: 

Hey babies,

Geloof me, het is met pijn in het hart en het blijft een verschrikkelijke mindfuck voor mij, maar ik heb besloten om de laatste 50 zaalshows van de Full Contact Tour integraal uit te stellen naar het najaar van 2021. Ik heb urenlang cirkelredeneringen gemaakt hierover, maar voor mij is het ondertussen duidelijk. Ik wil enkel 'all the way' kunnen gaan als ik met een afgewerkte zaalshow op tour ben. Ik ben enkel gelukkig als ik jullie de volledige Mahieu-experience kan geven én ik moet 100% contact kunnen voelen met mijn publiek om een deftig optreden te kunnen geven. Ik heb dan ook geen zin in een mondmasker-bal of in een ander compromis. De show heet niet toevallig "Full Contact Tour". 

Intussen blijf ik wel optreden met korte setjes in line-ups en in het kleine circuit zodat ik mijn woede en verbazing kan omzetten in nieuw ruw materiaal. Met de rest van mijn energie richt ik me het komende jaar op mijn tweede passie: muren in gruzelementen kloppen, stof fretten en alles opmeten met een plooimeter. Ik zweer het u: I will be back én dan spelen we het dak eraf en leg ik het erna eigenhandig terug op met al mijn bouwervaring!  

Tot snel! 
Steven

Alle zaalshows van de Full Contact Tour worden verplaatst naar najaar 2021. Aangekochte tickets blijven uiteraard geldig. Nog niet alle nieuwe data zijn bekend, maar begin 2021 zullen we op www.stevenmahieu.be een nieuwe speellijst kunnen aankondigen. Stay tuned!