MENU

16.06.22 // Debuutshow Jasper Posson: 'Vastbenoemd'

Artiest: Jasper Posson

Noteer het in je agenda: vrijdag 2 december gaat Jasper Posson in première met zijn eerste volavondshow in de Grote Zaal van de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Daarna passeert hij in alle Vlaamse provincies. De volledige speellijst van zijn zaalshow "Vastbenoemd" vind je hier. 

Jasper was ooit vastbenoemd, maar zijn grote droom was stand-up comedian worden. Terwijl hij genoot van de zekerheid van een vaste job, deed hij jarenlang ervaring op als voorprogramma van Alex Agnew, Wouter Deprez, Michael Van Peel, Philippe Geubels en Bas Birker.

Hij stond in de finale van Humo's Comedy Cup 2018 en won de Lunatic Comedy Award. Het was een veelbelovende start en dus besloot hij begin 2020 zijn vaste job op te zeggen. Want: wat was het ergste dat er kon gebeuren? U raadt het vervolg. Maar Jasper is een pandemie later nog steeds blij met zijn keuze, en deze tournee is het bewijs. Maak mee zijn droom waarmaken en kom naar "Vastbenoemd".

Try-out tournee met Soe Nsuki

Jasper gaat dus in première op 2 december, en zijn goede vriendin en collega Soe Nsuki amper één dag later, óók in de grote zaal van de Arenberg. Soe zal er haar tweede show "Soenami" voorstellen. Om helemaal warm te lopen hiervoor, gaan Soe & Jasper dit najaar samen try-outen in huiskamers en op fijne comedyplekken. Dus moest je zelf je huiskamer willen openstellen voor je vrienden en familie, of een try-out café uitbaten, neem dan contact op met chris@5to9.be. Een optreden kan al vanaf een publiek van zo'n 40 personen.

Naast de try-outs met Soe, zal Jasper dit najaar ook mee op tournee gaan als voorprogramma van Philippe Geubels zijn show "Geubels gaat in bad". De beide comedians kennen elkaar goed, want Jasper werkte ook jarenlang als schrijver en eindredacteur voor programma's als "Taboe", "Is Er Een Dokter In De Zaal?" en "Geubels en de Hollanders".