MENU

22.04.22 // Lukas Lelie: nieuwe zaalshow en TV-reeks

Artiest: Lukas Lelie

Première Kwestie van smaak: save the date! 

Omcirkel in het rood in je agenda: op 27 oktober 2022 gaat Lukas in première met zijn nieuwe zaalshow 'Kwestie Van Smaak', in CC De Werf in Aalst.

Tickets van de tournee zijn nog niet te koop, maar in zijn agenda kan je wel al kijken voor een optreden in de buurt. Voorafgaand aan de première doet hij nog een reeks try outs, voor wie niet kan wachten tot de show af is. Die data vind je ook terug in de speellijst. Of wie nog een try-out wil boeken, mail chris@5to9.be

Lukas als meester in 'Doe Zo Voort' (Streamz)

Lukas Lelie maakte Doe Zo Voort, een sketchprogramma op Streamz, waarin hij ook de hoofdrol speelt. Je ziet hem als (redelijk-maar-ook-niet-té) gemotiveerde meester lager onderwijs tijdens het oudercontact. Hij probeert het hoofd te bieden tegen de mama's en papa's die zich ontpoppen als manager, psycholoog, bullebak of cheerleader van hun kind. De regie was in handen van Jan Eelen en Jelle Cordyn.

-> De leraren die de reeks al hebben gezien vonden het alvast héél herkenbaar
-> Het Laatste Nieuws: "'Doe Zo Voort toont aan dat men in tijden van blockbusterwaanzin met weinig middelen iets moois op het scherm kan toveren." (8/10)
-> Nu te zien op Streamz. Bekijk hieronder alvast de trailer.