MENU

22.06.09 // debuutshow Hans Cools: 'Cools & Zonen'

Artiest: Hans Cools

New kid on the block Hans Cools zette in 2018 zijn eerste stapjes in de comedywereld. Het ging meteen snel, want zonder veel ervaring mocht hij meteen de Lunatic Comedy Award op zijn naam schrijven. VRT NWS schreef toen al: "Als comedian heb je het of niet. Simpel."

Hans trok de baan op met toppers als Lukas Lelie, Piv Huvluv en Bas Birker, Vlaanderen ging snel overstag voor de vlotte en sympathieke West-Vlaming. Ook Steven Mahieu was meteen fan van Hans zijn humor en nam hem mee als voorprogramma. Van 2019 tot 2022 waren Hans en Steven vaste tourbuddy's. Hans opende steevast de avond als vast voorprogramma van Mahieu's zaalshow "Full Contact Tour".

Maar nu is het tijd om op eigen benen te staan.

Vanaf januari 2023 trekt Hans Cools de theaters in met zijn eerste volavondshow "Cools & Zonen". In die voorstelling houdt hij de waarden en normen uit zijn opvoeding tegen het licht en kijkt hij terug op de wereld waarin hij opgroeide: enerzijds met ontroering, anderzijds met ongeloof. 

Met trots mogen we voor Hans een tournee van maar liefst 20 shows aankondigen! Hij gaat op 20 januari 2023 in première in CC De Spil in Roeselare. Tickets voor die première zijn te koop vanaf 16 juni. Voor zijn zaalshows in o.a. Gent (Minard), Brugge (Biekorf), Izegem (CC De Leest) en Kortrijk (vanaf 17u vandaag) kan je al kaartjes kopen. Rep je naar de website van Hans voor alle speeldata en ticketinfo!

Try-outs: spelen, spelen, spelen!

Een nieuwe volavondshow betekent uiteraard heel wat nieuw materiaal dat uitgetest moet worden. Daarom lanceren we nog een warme oproep naar try-out plekken voor Hans najaar 2022. Heb jij hiervoor een geschikte locatie? Neem dan contact op via chris@5to9.be.