MENU

Corporate comedy: meer aanbod

Artiesten: Arnaud Dubois (FR), Arnout (NL) & Arnaud (FR), Bert Gabriëls

Ook bedrijven hebben de weg naar comedy gevonden. Speciaal voor hen heeft 5to9 een uitgebreid aanbod dat je hier kan raadplegen. Dit is nieuw in het gamma:

Bert Gabriëls bekijkt hedendaagse thema's met een open geest: klimaat, social media, vluchtelingen, het drukke werkleven,… Bert raakt gevoelige snaren, maar reikt ook oplossingen aan waar iederéén blij van wordt. Op een grappige en warme manier zoekt hij samen met het publiek de sleutel naar "Het Geluk". 

Arnaud Dubois is de Franstalige tegenhanger van publiekslieveling Arnout Van den Bossche. Hij heeft humor, stijl en ook hij kent de absurde kanten van het bedrijfsleven door en door. Hij is de perfecte man om de show 'Burn-Out voor Beginners' te brengen voor Franstaligen. Burn-out pour les Débutants, quoi!

* Zoek je een tweetalige act, dan kan je Arnout & Arnaud ook als duo boeken. Sommige fragmenten brengt Arnout in het Nederlands, andere doet Arnaud in het Frans, en nog andere stukken brengen ze samen on stage wat steeds een leuke dynamiek geeft onder Vlamingen, Walen en Brusselaars. Een match made in heaven dus!

 

Nieuws

24/11/22 Full Contact Tour: nu op Streamz!
20/11/22 Dries Heyneman op tournee met Uit respect voor de buren
04/11/22 Monopoly@Work vanaf nu beschikbaar
30/08/22 Hoera voor werkstress! - door Tim Goditiabois
13/07/22 5to9: we're hiring!