MENU

08.09.20 // Eerste zaalshow Amelie Albrecht: Zwaar Leven

Artiest: Amelie Albrecht

Amelie kondigde het eerder al trots aan op Facebook: in januari 2021 gaat haar eerste theatershow "Zwaar Leven" in première. Een niet nadergenoemd virus dreigde stokken in de wielen te steken, maar dan ken je Amelie nog niet. De tournee gaat gewoon door, hoe ver het publiek ook uit elkaar moet zitten. Dit najaar gaat Amelie try-outen en op 30 januari 2021 is er de première van "Zwaar Leven" in CC Belgica in - waar anders - hometown Dendermonde. Daarna schuimt Amelie samen met haar voorprogramma Elias Van Dingenen de Vlaamse theaterzalen af. 

De ticketverkoop is in sommige zalen al gestart, maar op veel plekken wachten ze nog even af om te bekijken in welke zaalbezetting de show zal kunnen doorgaan. Maar je agenda erbij halen, kan je alvast wel doen! Alle speeldata en info vind je hier.

Een debuutshow, dat vraagt natuurlijk ook om een website in stijl. Daarom goten we ameliealbrecht.be in een nieuw jasje, helemaal passend bij haar royale uitstraling van tegenwoordig. Je vindt er info over Amelie zelf, haar interesses, de show, speeldata, ... Amelie deelt er zelfs haar persoonlijke Spotify playlists, die haar door haar zwaar leven helpen. 

Ga zeker eens een kijkje nemen!