MENU

10.09.20 // Burn-out voor Beginners gaat internationaal

Artiest: Arnout Van den Bossche (NL)

Dat "Burn-out voor Beginners" het goed doet in Vlaanderen en Nederland, is bekend. Maar ook de optredens in het Frans en Engels slaan aan. Uiteraard wil Arnout daarop verder gaan, maar hij heeft geen tijd om die shows allemaal op zich te nemen, dus wordt de show internationaal uitgerold, met Arnout als trotse coach aan de zijlijn. 

We zijn ondertussen al een tijdje in gesprek met enkele acteurs / comedians uit verschillende landen, die ook verschillende talen spreken. Zij zullen de show in hun eigen taal en stijl gaan spelen, terwijl 'senior executive comedian' Arnout samen met hen over de inhoud waakt.

Ook op dit project zette corona even de rem, maar vandaag kunnen we je al één 'junior executive comedian' voorstellen: Olivier Vanhuysse

Brusselaar Olivier Vanhuysse doorzwom al vele professionele watertjes: van Area Manager bij Decathlon, over Senior Authorization Agent bij American Express tot Personal Trainer Coordinator bij Fitness First. Uiteraard gaf Olivier tijdens zijn loopbaan al tal van opleidingen en workshops en dat deed hij in het Nederlands, en français or in English. Tegenwoordig spreekt hij zelfs een poco español. Het zal je dan ook niet verbazen dat Olivier al meermaals verzeild raakte in de gekste situaties op de werkvloer en dat irritante bazen, ellenlange e-mailconversaties of vermoeiende collega’s hem niet vreemd zijn.

En toch wist hij al die situaties het hoofd te bieden zonder tegen een burn-out aan te lopen. Meer nog, het begon zelfs te kriebelen om ook andere mensen in te wijden in de geheimen van het bedrijfsleven. De geknipte man voor dit project dus! Olivier brengt “Burn-out pour les Débutants”, strak in het paarse pak.

 Olivier is beschikbaar voor optredens in het Frans in Wallonië, Brussel en Frankrijk. Boekingen via chris@5to9.be