MENU
0
1
2
3

Arnout Van den Bossche

Als je Arnout Van den Bossche op straat tegenkomt, zou je nooit vermoeden dat hij comedian is: eenvoudig kostuum met gekleurde das, zakelijk brilletje en een kort gewiekt kapsel. Je zou wedden dat hij onderweg is naar zijn werk, ergens in een groot betonnen gebouw. Je zou hem vooral niét opmerken.

Jarenlang was hij ook die man. Een ingenieur die werkte voor grote bedrijven waaronder Siemens en Proximus/Belgacom. Hij rijgde de onuitspreekbare functies aan elkaar: purchase analist, Fertigung Techniker, business consultant, senior bid manager,...

Maar deze man won in 2009 Humo's Comedy Cup. En toen werd hij fulltime comedian. Hij maakte de succesvolle zaalshow 'De Relatiefluisteraar', waarmee hij heel Vlaanderen en Nederland afschuimde. Na meer dan vijf jaar promoveerde hij zichzelf volgens de regels van het management tot Senior Executive Comedian.

Voor zijn tweede show haalde hij inspiratie uit zijn vorige leven: het bedrijfsleven. De absurditeit van ellenlange mailconversaties terwijl je collega gewoon naast je zit, procedures die worden opgestart wanneer een printer de geest geeft en het haantjesgedrag van de managers... Arnout zag hoe werknemers zich door deze schijnbaar kleine elementen knettergek lieten maken.  Ook Arnout flirtte, na een zware tour met 'De Relatiefluisteraar' met een burn-out. Door zich toe te leggen op thema's als werken en burn-out maakte hij voor zichzelf een mentale klik en klauterde uit zijn eigen dal. En daar kwam iets constructief uit: zijn tweede zaalshow 'Burn-out voor Beginners' werd geboren.

Met succes want Arnout speelde de show al ontelbare keren in theaterzalen in zowel Vlaanderen en Nederland, met een tournee langs de grote zalen in de Vlaamse centrumsteden én twee uitverkochte Lotto Arena's als kers op de taart. Sommige stukken uit de show, zoals het fragment over Powerpoint, werden ook al duizenden keren online bekeken en gedeeld. 

Arnout Van den Bossche, een fenomeen! 

Volg Arnout Van den Bossche

Video: Powerpoint

Shows

21/10/21 Burn-out voor Beginners (NL) Valkenswaard
30/10/21 Burn-out voor Beginners (NL) Terneuzen
26/11/21 Burn-out voor Beginners (NL) Oostzaan
29/12/21 Burn-out voor Beginners (NL) Uden
08/01/22 Burn-out voor Beginners (NL) Goirle
24/02/22 Burn-out voor Beginners (BE) Antwerpen
12/03/22 Burn-out voor Beginners (BE) Hasselt
19/03/22 Burn-out voor Beginners (BE) Oostende
19/03/22 Burn-out voor Beginners (BE) Oostende
19/03/22 Burn-out voor Beginners (BE) Oostende

Nieuws

22/02/21 Let's get digital, digital!
10/09/20 Burn-out voor Beginners gaat internationaal
13/02/20 Dit was Arnout Van den Bossche in de Lotto Arena

Highlights

2020 Speelt 2x voor een uitverkochte Lotto Arena
2018 Bonusronde 'Burn-out voor Beginners'
2017 Boek 'Burn-out voor Beginners'
2016 Zaalshow 'Burn-out voor Beginners'
2011 Zaalshow 'De Relatiefluisteraar'
2009 Wint Humo's Comedy Cup