MENU

16.03.23 // Nieuw bij 5to9: Jade Mintjens & Seppe Toremans

Artiesten: Jade Mintjens, Seppe Toremans

Seppe Toremans en Jade Mintjens vervoegen sinds kort de 5to9 familie. Samen smeden we meteen mooie plannen, wij staan alvast te popelen!

Jade Mintjens (her)ken je ongetwijfeld van op tv. Ze is ondertussen vaste sidekick en redactielid bij De Ideale Wereld. De komende maanden zal je haar ook spotten in 'Dansaertvlamingen' (Streamz), 'Café De Mol' als Mollenjager (Play4) en 'De Slimste Mens Ter Wereld' als deelnemer (Play4). Tot eind februari 2023 tourde ze met haar voorstelling '#Eindejaars - samen door 2022'. Komend jaar schrijft ze volop aan haar nieuwe zaalshow 'Bedankt om te komen', de première staat gepland in februari 2024. 

Seppe Toremans staat al meer dan twee decennia (hij verschiet daar zelf ook van) op het podium als comedian. In zijn comedy experimenteert hij met ritmes, muziek en zang via een loop station. Hij werkt volop aan een eerste zaalshow, voorzien voor seizoen 24-25. Naast het podium bedenkt en schrijft Seppe tv-programma’s. Hij werkte onder andere mee aan ‘Wat Als?’ en ‘Hoe zal ik het zeggen?’. Op dit moment werkt hij bij productiehuis Caviar aan twee eigen projecten, maar die plannen blijven nog even geheim.