Vijfde seizoen TDSO met Guga Baúl
Artiest: 
Het vijfde seizoen van ‘Tegen de Sterren Op’, dat op 7 januari van start gaat op vtm, belooft nog meer sketches en persiflages voor een live-publiek én drie podia in plaats van één.
 
Er zullen weer heel wat nieuwe tv-programma’s worden ondergedompeld in het imitatiebad: ‘De Ideale Wereld’, ‘De Rechtbank’ en ‘Alloo bij de Wegpolitie’, maar ook ‘Beste Kijkers’, ‘Echte Verhalen: De Buurtpolitie’ en ‘Dansdate’. En ook de federale regering in de Kamer, waar het er geregeld rumoerig aan toe gaat, krijgt haar kans op rehabilitatie.
 
Otto-Jan Ham is een van de vele imitaties van Guga Baúl. Otto-Jan ontvangt in zijn ‘De Ideale Wereld’-studio belangrijke praatgasten, die geen enkele kans krijgen om ook maar iets te zeggen. Want Otto-Jan wil eerst en vooral de opvallendste tweets in BV-land overlopen.
 
De cast heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten en heeft zich verdiept in nieuwe stemmetjes, stopwoorden en tics van vele bekende Vlamingen. Luk Alloo, Willy Naessens, Maggie De Block, Chris Van den Durpel, Otto-Jan Ham, Ian Thomas en op internationaal gebied Hozier, One Direction, Taylor Swift en Shakira: niemand is veilig voor ‘Tegen de Sterren Op’. En als gastacteurs komen ook Erik Van Looy, Marc Coucke, Barbara Sarafian en Saartje Vandendriessche in beeld.