MENU

Big, bigger, Arnout: 2x in Lotto Arena (Antwerpen)

Artiest: Arnout Van den Bossche

Eindelijk mag Arnout het bekend maken: in 2020 staat hij tweemaal in de Antwerpse Lotto Arena! Op vrijdag 31 januari speelt hij voor de laatste keer 'Burn-Out voor Beginners' in Vlaanderen en de volgende dag, op zaterdag 1 februari, doet hij een éénmalige herneming van zijn debuutshow 'De Relatiefluisteraar'.

De ticketverkoop start dinsdag 19 maart 2019 vanaf 10u. via www.comedyshows.be.

Laatste optreden en eenmalig?e herneming

Binnen drie maanden, op 6 juni 2019, speelt Arnout zijn laatste publieke show van 'Burn-Out voor Beginners' in Vlaanderen. Na de zomer tourt hij een gans jaar met 50 zaalshows in Nederland. Het optreden van 31 januari 2020 wordt dus de àllerlaatste keer dat Arnout de show nog eens speelt. Inclusief zijn nu al legendarische uiteenzetting over Powerpoint.

En speciaal voor wie Arnout pas de afgelopen jaren heeft leren kennen, herneemt hij ook voor één keer zijn eerste zaalshow 'De Relatiefluisteraar', meermaals bekroond in Vlaanderen en Nederland.
 
Het zal dan vier jaar geleden zijn dat hij die theatershow nog gespeeld heeft. Misschien heb je de show destijds wel gezien, maar kan je ondertussen een opfrissing gebruiken om je relatie gezond te houden? Kom dan zeker af! In zijn gekende 'seminar-stijl' ontleedt Arnout je relatie in al haar aspecten: de taakverdelingen, gelijk hebben, gelijk krijgen en vooral: luisteren. Valentijn valt twee weken vroeger in 2020.
 
Bekijk hier zijn befaamde tip uit 'De Relatiefluisteraar' over de "Luistergezichtsmethode".

Tickets:

De ticketverkoop start dinsdag 19 maart 2019 vanaf 10u. via www.comedyshows.be.

Nieuws

17/01/22 Yevgueni stelt nieuwe single 'Ze danst gewoon op straat' voor
15/01/22 Nieuwe zaalshows: debuut van Jasper Posson en Hans Cools
11/01/22 Eindejaarslijstjes van onze 5to9-artiesten
26/10/21 Nieuwe videoclip en tour voor Yevgueni
20/10/21 Ontmoet Arnout (NL) en Arnaud (FR)