Radio Guga doet een victory lap met theatertour "Inteam"!
Artiest: 

Wie nu nog niet van Radio Guga heeft gehoord, heeft de afgelopen maanden onder een steen geleefd. Trouw aan zijn talent kruipt stemmenimitator Guga Baul in de huid en het strottenhoofd van de meest uiteenlopende binnen- en buitenlandse muzikale grootheden en de theatertour met zijn indrukwekkende liveband is met veel toeters en bellen van start gegaan. Het première-weekend in Heist-op-den-Berg en Genk begin oktober haalde zowel het VTM-nieuws als het VRT-journaal, en de band ging ook langs in de radiostudio’s bij MNM en StuBru. Zelfs De Zevende Dag ging voor de bijl.

Al die media-aandacht ontketende een ware stormloop op de laatste zitplaatsjes in de Vlaamse culturele centra: alle 45 shows waren maanden op voorhand hopeloos uitverkocht. Omdat heel wat fans zo op hun honger bleven zitten, steken we met plezier een tandje bij. Of liever: een fameuze tand in de vorm van 5 kleppers van concerten. Radio Guga eindigt zijn tour door Vlaanderen dit seizoen namelijk met een “victory lap” op toplocaties in elk van de 5 provincies:

Je hebt dus geen groot budget, tijd en/of teletijdmachine meer nodig om concerten mee te maken van bijvoorbeeld Novastar, Gorki, Mumford & Sons, Bart Peeters, Clouseau, Jacques Brel, Avici, Hozier, George Ezra, Guido Belcanto, Elvis Presley, Editors, Herman Van Veen, Gabriel Rios en vele anderen. Radio Guga tovert ze allemaal schijnbaar moeiteloos op het podium. Het enige wat jij moet doen, is vliegensvlug een ticket kopen voor één van deze 5 topshows! De ticketverkoop gaat van start op donderdag 10 december om 10u. Ready, set, GO!