Radio Guga
Radio Guga is de live-band rond maestroloog Guga Baúl.
 
Guga is een begenadigd stemmenimitator en weet uit die gave al langer charmante comedy te puren. Maar de maestroloog heeft nog andere pijlen op zijn boog. Geruggensteund door een fantastische liveband trekt Guga nu volledig de muzikale kaart.
 
Trouw aan zijn talent kruipt hij in de huid en het strottenhoofd van de meest uiteenlopende binnen- en buitenlandse muzikale grootheden. Het concept dat Radio Guga neerzet houdt dan ook het midden tussen een coverband en een tribute-band. Verwacht je aan een straffe live-band, maar uiteraard mét zangimitatie en de nodige humor.
 

Je hebt geen budget, tijd en/of teletijdmachine nodig om concerten mee te maken van bijvoorbeeld Ozark Henry, Gorki, Mumford & Sons, Novastar, Bart Peeters, Das Pop, Clouseau, Adamo, Bob Marley, The Beatles, Elvis Presley, Gerard Lenorman, Stromae, Editors, Herman Van Veen of Arno. Radio Guga tovert ze allemaal schijnbaar moeiteloos op het podium.

Na twee fijne festivalzomers met o.a. concerten op de hoofdpodia van Marktrock Leuven, Genk on Stage, Gentse Feesten, Paulusfeesten en het Rivierenhof zocht Radio Guga afgelopen najaar de intimiteit van de theaters op. Dankzij het overdonderende succes van die tournee, met 45 uitverkochte zalen én een 'victory lap' langsheen topzalen in 5 grote Vlaamse steden, moet nu ook het najaar van 2016 eraan geloven!

Nieuwe imitaties, uitgeklede arrangementen, verrassende wendingen, ... Maak je klaar voor een topavondje Radio Guga INTEAM!

Radio Guga, Music Maestro!
 
Bandbezetting:
Guga Baul (zang)
Joost Van den Broeck (drums)
Bert Embrechts (bas)
Filip Bollaert (gitaar)
Jacques Motmans (toetsen)