MENU

Studio Guga 'Ongehoord': prremière en albumrelease

Artiest: Studio Guga

Drukke tijden voor Guga Baul: hij schreef een eerste studioplaat bij elkaar, met daarop 15 eigen nummers. Alleen klinken die nummers niet als Guga zelf, maar wel als artiesten zoals Gorki, Raymond van het Groenewoud, Boudewijn de Groot of Bart Peeters. Guga kroop onder het vel van die artiesten en schreef dus nummers, alsof ze van de artiesten zelf zouden kunnen zijn, maar met eigen teksten en arrangementen. Een heerlijk bizar project!

Hij verzamelde de nummers op een album met de toepasselijke titel 'Ongehoord', dat verscheen op 8 november. Sindsdien ligt het in de rekken van je platenzaak en kan je het ook online streamen en kopen. 

Guga liet de nummers ook horen aan de originele artiesten, iedere dinsdagochtend hoor je een nummer op JOE en een verslag van hoe dat gegaan is. Alle videoclips staan ook verzameld op het YouTubekanaal van Studiio Guga. 

Bij de plaat hoort een theatertournee die na een reeks try-outs in première ging in CC Zwaneberg op 7 en 8 november. Studio Guga tourt nog tot februari heel Vlaanderen rond, en met succes! De zalen zijn bijna overal uitverkocht. Je vindt de volledige speellijst hier. De tournee wordt volgend najaar hernomen. 

Nieuws

24/11/22 Full Contact Tour: nu op Streamz!
20/11/22 Dries Heyneman op tournee met Uit respect voor de buren
04/11/22 Monopoly@Work vanaf nu beschikbaar
30/08/22 Hoera voor werkstress! - door Tim Goditiabois
13/07/22 5to9: we're hiring!