MENU

07.06.18 // Steven Mahieu & The Young Ones op tour

Artiesten: Amelie Albrecht, Steven Mahieu

Na twee jaar 'Zonder Filter' vindt Steven het tijd voor een frisse start. 

Want vanaf dit najaar gaat hij op pad zonder vast materiaal, in het gezelschap van vers comedytalent. Steven is de host en de hoofdact van de avond. Eerst spelen er twee "young ones" (45 min.) en na de pauze neemt Steven over (45 min.). Hij doet gewoon zijn zin, op de ingeving van het moment.

The Young Ones:
Steven koos zes comedians waarin hij gelooft. Hij zag de looks, hoorde de vuile praat en viel in zwijm door hun lijfgeur. En dit zijn ze:

Amelie Albrecht
Amelie is nog geen jaar bezig, maar werd wel meteen een van de drie finalisten van de Radio 2 Humorklas. Ze won ook de juryprijs op de Commeere Comedy Cup 2018. Ze weet te charmeren met een zeker je-m’en-foutisme en een dosis zelfrelativering. Voorlopig is ze nog een ongemotiveerde postbode, maar voor hoe lang nog?

Edouard Deprez
“Edwaarrrrr” Deprez komt uit Gent en dat hoor je aan zijn sappige accent. Zijn observaties zijn scherp, ontmantelt algemeen aanvaarde wijsheden, maar biedt ook nieuwe perspectieven op het moderne leven. Hij is finalist van de Lunatic Comedy Award 2017 en stond in de finale van de Radio 2 Humorklas van 2016.

Elias Van Dingenen
In '99 werd Elias Van Dingenen vice kampioen schaken, in '17 verstuikte hij zijn pols tijdens boomklimmen en in '18 stond hij in de finale van de Humorklas. Hij geeft zijn versie van de feiten, hoe overdreven en idioot het ook moge zijn. Verwacht veel dans en zang. Of niet. Waarschijnlijk niet

Stijn Verdegem
Stijn is 26 jaar en een kinderverzorger uit Gent. Zijn humor kan worden beschreven als niet persé HAHA, maar ''Hey, da's slim gevonden!''. Winnaar van de JSK Comedy Cup, Publieksprijs Commeere Comedy Cup en halve finalist van de Radio 2 Humorklas. En ongetwijfeld een winnaar van uw hart. 

Karel De Rijcke
Karel speelt al jarenlang improvisatietheater en omschrijft zijn humor als “avant-garde absurdisme”. Ja, hij houdt van grote woorden. Vorig jaar stond hij nog in de finale van de Lunatic Comedy Award.

Domien Vloeberghs
Domien lijkt op een hard rockmuzikant, maar zoekt de rock and roll in stand up comedy. Gevat, herkenbaar & ‘to the point’, dat is Domien Vloeberghs. Hij won al de Vlaamse Improcup, Comedy Slam (Nl) en de publieks-en juryprijs op de Commeere Comedy Cup.