MENU

Steven Mahieu in première met Full Contact Tour

Artiest: Steven Mahieu

Na een intense reeks try-outs in comedycafés en kleine theaters over heel Vlaanderen, was Steven Mahieu klaar voor het echte werk. Hij ging in november in première met zijn vierde zaalshow Full Contact Tour met een indrukwekkende driedaagse in de Minard in Gent. 

De pers zwaaide de loftrompet: Steven kreeg vier sterren van De Standaard, De Morgen doopte hem 'moderne filosoof' en hij sloot twee keer Het Journaal op VRT NWS af. 

"In het midden van zijn leven denkt Steven Mahieu na over de dood, geriatrie en monogamie, en puurt daar heerlijke comedy uit." - De Standaard (****)

"Intussen bereikt hij met zijn comedy steeds meer mensen. Voor een comedian die nooit op tv komt, is dat opmerkelijk." - De Standaard (****)

"Full Contact Tour is een bijzonder hilarische en tegelijk keiharde confrontatie met ouder worden en de dood." - De Morgen 

"Zijn humor is pijnlijk grappig en snijdt heel scherp." - VRT NWS

De ticketverkoop voor zijn tournee gaat zo hard, dat we nieuwe shows mochten toevoegen in De Minard (Gent) en de Magdalenazaal (Brugge). Steven tourt met Full Contact Tour heel Vlaanderen rond. Beginnen doet hij in de centrumsteden, daarna trekt hij verder, van Torhout to Hamont-Achel. Je vindt de volledige speellijst op zijn website.

Nieuws

24/11/22 Full Contact Tour: nu op Streamz!
20/11/22 Dries Heyneman op tournee met Uit respect voor de buren
04/11/22 Monopoly@Work vanaf nu beschikbaar
30/08/22 Hoera voor werkstress! - door Tim Goditiabois
13/07/22 5to9: we're hiring!