Pieter Embrechts trekt de baan op en de clubs in!
Op vrijdag 3 februari ging Pieter Embrechts in première met A Street Concert, een indringende muziektheater-voorstelling waarvoor hij de Turnhoutsebaan op trok. De bijzondere verhalen die hij daar oppikte (zie ook de filmpjes voor Gazet van Antwerpen), vertelt hij nu verder in de vorm van gezongen portretten op doek. De volledige (publieke) speellijst vind je op Pieters website, maar haast je, want bijna alle voorstellingen zijn uitverkocht.
Dat A Street Concert zo maatschappelijk relevant is, maakt het een extra mooi verhaal voor de pers. Met andere woorden, aan lectuur en tv-tijd geen gebrek:
Het Journaal kwam kijken naar de voorstelling
* Pieter was te gast in De Afspraak
De Standaard: "Het tijdperk van de marginaliteit is voorbij"
Gazet van Antwerpen: "Ode aan Turnhoutsebaan"
 
Pieter heeft zich de afgelopen maanden dan wel gericht op de intiemere setting van A Street Concert, maar ook zijn album Onderwoud is verre van uitgespeeld. Met een vijfkoppige band in zijn kielzog brengt hij zijn Nederlandstalige parels ten berde in de clubs dit voorjaar, en hij laat daarmee zien dat er fameus wat power en schwung zit in zijn lijf en zijn nummers. Hier moet je zijn voor die clubshows:
 
* 05/05/2017 - Club Bokal (Kalmthout)
* 13/05/2017 - Het Depot (Leuven)
* 18/05/2017 - De Casino (Sint-Niklaas)