Pieter Embrechts komt met boek, CD én nieuwe tournee!

Na een succesvolle eerste reeks concerten, trekt de karavaan van 'A Street Concert' weer op gang doorheen alle Vlaamse provincies... om uiteindelijk thuis te komen in De Roma.

Pieter interviewde een jaar lang mensen met verschillende culturele achtergronden die alvast één ding met elkaar delen: het leven op de Turnhoutsebaan. In samenwerking met hetpaleis zette hij hun verhalen om in prachtige songs, straffe vertellingen en filmische portretten. Ontroerend en integer, niet gespeend van humor of tragiek, zoals het leven zelf. Deze baan symboliseert de evenwichtsoefening waar elke grote Europese stad voor staat. Ze stelt vragen omtrent identiteit, diversiteit en eenheid.

Maar er is meer: 'A Street Concert' is nu ook verkrijgbaar als prachtig fotoboek!

In het boek 'A Street Concert - Gezongen Portretten op Doek' staan alle songteksten en verhalen, inclusief een cd. Ook vind je er een link naar alle kortfilms uit de voorstelling en de documentaire. Want het zou natuurlijk spijtig zijn indien al de mooie portretten die Pieter geschetst heeft, gewoon zouden vervagen na het einde van de tournee. 
De release van het boek is op 26 oktober. Vanaf dan zal het verkrijgbaar zijn in Fnac, Standaard Boekhandel, Bol.com, én in De Roma op de Turnhoutsebaan zelf, ah ja.