MENU

Monopoly@Work-editie empowered by Arnout!

Artiest: Arnout Van den Bossche (NL/EN)

 

Een eigen Monopoly-bordspel, het lijkt een kinderdroom..., maar voor Arnout gaat die werkelijkheid worden! Want er komt een @Work-editie van het beroemde bordspel en Arnout is het uithangbord ervan. Het hele spel zal geïllustreerd worden door cartoonist Bart Vantiegem, die ook al Arnouts cartoons over werk in de Metro twee jaar lang tekende.

In dit spel zal je geen winkelstraten, maar departementen kunnen kopen, om uiteindelijk de eigenaar te worden van het hele bedrijf!

Welk bedrijfsdepartement het duurste mag worden, dat beslis je zelf. Hiervoor kan je je stem uitbrengen via deze poll. Je kan er ook het bordspel vooraf bestellen, als ideaal eindejaarscadeau voor je personeel, klanten of leveranciers. Wil je graag een volume-deal doen? Mail dan naar chris@5to9.be. De uitslag van de poll en meer informatie kan je volgen op deze website

De kranten toonden veel interesse in Monopoly@Work: zo verschenen er artikels in Het Laatste NieuwsGazet Van Antwerpen en Metro. Monopoly@Work verschijnt eind dit jaar... wordt dus vervolgd!

Nieuws

24/11/22 Full Contact Tour: nu op Streamz!
20/11/22 Dries Heyneman op tournee met Uit respect voor de buren
04/11/22 Monopoly@Work vanaf nu beschikbaar
30/08/22 Hoera voor werkstress! - door Tim Goditiabois
13/07/22 5to9: we're hiring!