MENU

Nieuwe zaalshows: debuut van Jasper Posson en Hans Cools

Artiesten: Hans Cools, Jasper Posson

 

Bij 5to9 Management lanceren we graag nieuw comedytalent. Het afgelopen jaar kwamen bij 5to9 niet één, maar twéé nieuwe comedians aan boord waar we heel sterk in geloven: Hans Cools en Jasper Posson. Zij zijn klaar om Vlaanderen te veroveren met hun eerste zaalshow. Een korte introductie:

Jasper Posson

Jasper Posson schrijft al jarenlang voor humoristische televisieprogramma's (o.a. Taboe met Philippe Geubels) en was het vaste voorprogramma van Alex Agnew, Michael Van Peel en Wouter Deprez. Hij was finalist van Humo's comedy Cup in 2018 en won een jaar daarvoor de Lunatic Comedy Award

Bekijk hier het filmpje van Jasper over zijn verhuis naar Borgerhout. 

Meer weten over Jasper? Lees hier verder.

Hans Cools 

Hans Cools had nog nooit op een podium gestaan toen hij in 2018 meedeed aan Humo's Comedy Cup en meteen de halve finale haalde. Enkele maanden daarna won hij al de jury- én publieksprijs van de Commeere Comedy Cup én ging aan de haal met The Lunatic Comedy Award 2019.

Hij is opgegroeid in de typische West-Vlaamse klei: als derde zoon van een zelfstandig schrijnwerker en een gelukkige jeugd bij de chiro. Het moderne leven staat in schril contrast met zijn kindertijd. Vanuit deze spreidstand stelt hij zich nog meer vragen bij de alledaagse gang van zaken.

Bekijk hier het filmpje van Hans over geboortegewicht. 

Kom hier meer te weten over Hans.

Boekingen zaalshows en try-outs 

Achter de schermen zijn we beide heren volledig aan het klaarstomen voor hun debuutshows. 2022 staat voor beide comedians dan ook in het teken van alle voorbereidingen in aanloop van hun grote debuut.

Interesse in een try-out of line-up met Hans of Jasper, of liever ineens voor de complete theatershow in seizoen 22-23? Graag, voor boekingen mail chris@5to9.be

 

Nieuws

24/11/22 Full Contact Tour: nu op Streamz!
20/11/22 Dries Heyneman op tournee met Uit respect voor de buren
04/11/22 Monopoly@Work vanaf nu beschikbaar
30/08/22 Hoera voor werkstress! - door Tim Goditiabois
13/07/22 5to9: we're hiring!