MENU

Lukas Lelie & Standaard Koekhandel @ the movies

Artiest: Lukas Lelie

Lukas Lelie presenteert trots het derde seizoen van Standaard Koekhandel, zijn YouTube reeks waarin hij bekende Vlaamse koppen uitnodigt in de koekenrayon om het te hebben over hun favoriete koek. In het eerste en tweede seizoen kwamen gasten als Raf Coppens, Wouter Deprez, Lieven Scheire, Jelle De Beule, Jens Dendoncker en Sarah Vandeuren al langs. De reeks scoort op het internet en werd al meer dan 400 000 keer bekeken

Voor het derde seizoen van de reeks, mocht het dus wat groter en zotter en daarom kwamen we met Standaard Koekhandel at the movies in Kinepolis Gent. Daar konden de fans in avant-première het volledige derde seizoen bingewatchen, met op hun schoot alle koeken die in de afleveringen besproken werden. Zo konden ze dus live mee proeven.

Het evenement was een succes, beide voorstellingen waren in een paar uur uitverkocht en de fans gingen enthousiast en voldaan (lees: met lichte buikpijn en een sugarrush) naar huis.

Vanaf maandag 25/11 verschijnt er iedere week een nieuwe aflevering van Standaard Koekhandel op de Facebookpagina en het YouTubekanaal van Lukas Lelie. Om 16u natuurlijk.

Nieuws

17/01/22 Yevgueni stelt nieuwe single 'Ze danst gewoon op straat' voor
15/01/22 Nieuwe zaalshows: debuut van Jasper Posson en Hans Cools
11/01/22 Eindejaarslijstjes van onze 5to9-artiesten
26/10/21 Nieuwe videoclip en tour voor Yevgueni
20/10/21 Ontmoet Arnout (NL) en Arnaud (FR)