MENU

Nieuw project Guga Baul: Studio Guga!

Artiest: Studio Guga

De afgelopen maanden heeft Guga Baúl, en bij uitbreiding de hele band, niet stilgezeten. Guga is begonnen aan een project waar hij al lang van droomde: zijn eigen nummers schrijven. Met die nummers zijn ze in de studio gekropen en dit najaar komt die eraan: de eerste studioplaat, van Studio Guga, getiteld 'ONGEHOORD!'.
 

Zoals vanouds zal Guga nog altijd zijn beste stem-imitaties naar boven halen, maar deze keer dus met gloednieuwe, eigen nummers. Nummers die zò typerend zijn voor de geïmiteerde artiest, alsof ze door henzelf zijn gemaakt. Vandaar ook de titel, want zelfs de geïmiteerde artiesten hebben "hun" nummer nog nooit gehoord. En zomaar in de muzikale krochten duiken van een bekende muzikant, dat hoor je eigenlijk niet te doen. Tenzij je Guga Baúl heet.
 

Muziekfenomeen Jean Blaute was zo enthousiast toen hij de eerste demo’s hoorde, dat hij de productie voor deze plaat meteen op zich heeft genomen. Want wie anders dan Jean weet beter hoe je de sound van elke artiest kan grijpen? Bart Peeters, Raymond van het Groenewoud, De Kreuners, Kommil Foo, Gorki, Clouseau,...: in de gedaante van Guga Baúl en de zijnen krijgen ze allemaal een gloednieuw nummer. Beschouw Jean dus gerust als de “vijfde Beatle” van Studio Guga.
 

Het full-album zal uitkomen begin november (PIAS) en daar hoort natuurlijk een tournee bij. Ondertussen is de voorverkoop begonnen, en hoe! Er is duidelijk veel nieuwsgierigheid naar het project. Bekijk de volledige speellijst op de website

Nieuws

24/11/22 Full Contact Tour: nu op Streamz!
20/11/22 Dries Heyneman op tournee met Uit respect voor de buren
04/11/22 Monopoly@Work vanaf nu beschikbaar
30/08/22 Hoera voor werkstress! - door Tim Goditiabois
13/07/22 5to9: we're hiring!