MENU

Eindejaarslijstje Arnaud Dubois

Artiest: Arnaud Dubois (FR)

 

Wat was de meest irritante trend van 2021?

Niet alleen het coronavirus heeft zich verspreid in onze maatschappij, maar ook het online verhaal kent een serieuze piek. Dat heeft veel voordelen, maar ook nadelen. De nieuwe tools blijven maar als wortels uit de grond schieten. Bedrijven zijn ondertussen bezig met Whatsapp, Teams, Facetime, Zoom, Slack, … Extra communicatietools bovenop de vele mails. Er gaat veel verloren en je bent continu bereikbaar, althans dat verwacht iedereen precies. 

Wie of wat heeft je het hardst doen lachen in 2021? 

De absurditeit op social media omtrent immuniteit en politiek. Iedereen was een expert in 2021. 

Wat goeds wens je wie toe in 2022? 

Ik wens dat alle grootouders hun kleinkinderen weer vaker kunnen zien en knuffelen.

Wat zijn je goede voornemens voor 2022? 

Meer quality time met mijn familie inplannen.

Welke boeken, films, tv en muziek hebben je dit jaar het meest bekoord? 

Boeken: “Let My People Go Surfing” - Yvon Chouinard, “Change Maker” - John Berardi, “The 8th Habit” - Stephen Covey en “The Miracle Morning” - Hal Elrod. Films en TV: Ik moet even nadenken waarbij ik niet in slaap ben gevallen… Muziek : “Shallow” door Lady Gaga & Bradley Cooper, dat is de soundtrack van de film “A Star Is Born” en "Les Mots" door Renaud.

Aan welk eigen optreden in 2021 heb je de mooiste herinneringen? Welke herinneringen? 

Mijn eerste show met Arnout Van den Bossche was echt onvergetelijk. Het was iets helemaal nieuw, heel spannend. De omstandigheden waren niet ideaal, maar tussen de boormachines en presentaties van het management door, heb ik mij rot geamuseerd. Smaakt naar meer!