Bas Birker neemt DVD op in het Sportpaleis!
Artiest: 

De Standaard merkte het gisteren nog op: "Vlaamse stand-upcomedians slaan handen in elkaar voor geheim project". De man achter 'het complot', comedian Bas Birker, is blij om bekend te kunnen maken over welk geheim project dit gaat! Bas woont in Merksem, op een figuurlijke scheet van het Sportpaleis. Dus liep hij even naar zijn buren om er de sfeer op te snuiven en om dit filmpje te maken. 

Zoals De Standaard alert opmerkte, plaatsten verdacht veel Vlaamse comedians een videoselfie op hun Facebookpagina waarin ze met 'hollands' accent dezelfde oproep deden: Wouter Deprez, Wim Helsen, Guga Baul, Alex Agnew, Han Coucke, Michael Van Peel, Joost Van Hyfte, Erhan Demirci, Dries Heyneman, ... Allemaal zijn het vriendn van Bas Birker ('Bassie' voor de vrienden), die zijn heugelijke nieuws wilden helpen delen!

Want... Bas Birker bouwt het Sportpaleis om tot intiem theater! Om de tour van zijn tweede theatershow 'SOWIESO' in stijl af te sluiten, om een waanzinnig decor voor zijn dvd te hebben, omdat de grootste zaal van België in zijn achtertuin ligt, maar vooral: omdat het kan.

Maak deel uit van deze unieke gebeurtenis waarbij elke toeschouwer zich VIP voelt. Reserveer hier de eerste én de laatste tickets voor Bas Birker in het Sportpaleis op 27 december, om 16u en om 20u!