Arnout Van den Bossche en het belang van 'Burn-out comedy'

29/09/2016: Ticketverkoop ‘Burn-out voor Beginners’ gaat razendsnel vooruit!

De nieuwe zaalshow van Arnout Van den Bossche, ‘Burn-out voor Beginners’, gaat binnenkort in première en kent alvast een vliegende start. De eerste premièrevoorstelling in de Antwerpse Arenbergschouwburg op 23 november verkocht aan een razendsnel tempo uit, waardoor er onmiddellijk een tweede premièrevoorstelling aan werd toegevoegd, op 24 november. Ook deze voorstelling is intussen hopeloos uitverkocht, dus het wordt hoog tijd om tickets te boeken voor de overige shows! De verkoop gaat namelijk razendsnel. De volledige speellijst vind je hier.

 

26/08/2016: Het belang van ‘Burn-out comedy’

In november 2016 gaat Arnout Van den Bossche in première met zijn nieuwe zaalshow ‘Burn-out voor Beginners’. Met dit onderwerp als centrale thema, lijkt Arnout een gevoelige snaar te raken. De show is dan ook helemaal gebaseerd op zijn eigen ervaringen in het werkveld, want voordat Arnout comedian werd, werkte hij meer dan tien jaar als ingenieur voor verschillende bedrijven. Hier zag hij hoe absurde regeltjes en oneindige vergaderingen werknemers knettergek maakten.

“Ik wil aantonen dat humor en zelfrelativering op het werk heel belangrijk zijn om het te kunnen volhouden. Dat lijkt te werken: na mijn try-out optredens komen mensen me vaak bedanken omdat ze nog eens goed hebben kunnen lachen met de dagelijkse ellende op hun werk.” (Arnout)

 

28/06/2016: Première ‘Burn-out voor Beginners’ in Arenberg uitverkocht!

Arnouts nieuwe voorstelling ‘Burn-out voor Beginners‘ gaat in première op 23 november 2016 in de Arenberg te Antwerpen. Deze show verkocht razendsnel uit, dus we besloten alvast om een tweede show op jullie af te vuren: 24 november 2016 in de Arenberg te Antwerpen. Heb je zin om te ervaren hoe goed humor werkt als medicijn tegen een burn-out? Wees er dan snel bij want ook deze tickets gaan vlug de deur uit!

Tickets en info zijn beschikbaar via deze link.