MENU

27.05.21 // Zwaar Leven: speeldata bekend!

Artiest: Amelie Albrecht

We hebben er veel te lang moeten op wachten, maar het lijkt nu toch te gaan gebeuren: "Zwaar Leven", het solodebuut van Amelie Albrecht komt eraan! Het afgelopen jaar kwam een pandemie het ons lastig maken, maar Amelie toont toch graag terug zelf hoe Zwaar het Leven wel niet kan zijn. Met haar vaste support Elias Van Dingenen passeert ze komend najaar langs meer dan 30 theaterzalen over heel Vlaanderen (o.a. Gent, Antwerpen, Brugge, Turnhout, Aalst, hometown Dendermonde, ... ). Schrijf deze datum alvast in je agenda: 

08/10/21 - ARENBERG ANTWERPEN - PREMIERE

Voor alle speeldata, check ameliealbrecht.be! De ticketverkoop start heel mondjesmaat op, maar we kunnen je wel al verklappen dat de tickets voor de première te koop zullen zijn vanaf 15 juni.

Vanaf nu gaat Amelie ook her en der try-outen, maar er is nog ruimte en vooral goesting voor meer shows in de agenda! Als je haar dus graag wil boeken in een line-up of voor een volavond try-out, kan dat. Eén adres: chris@5to9.be.

Ondertussen maakte Amelie Vlaanderen onveilig als vliegende reporter voor de Cooke & Verhulst show en kan je haar zondag aan het werk zien tijdens het verjaardagsfeest voor Jacques Vermeire op Eén, waar ze samen met collega's Xander De Rycke, Urbanus en Kamal Karmach een roast brengt ter ere van de jarige.