MENU

11.02.22 // Yevgueni - 'Straks is ook goed'

Artiest: Yevgueni

Nieuw album en nieuwe clubtour: 'Straks is ook goed'

Nog exact één week tot de release van ons nieuwe album “Straks is ook goed” (18/02/22). Wie net als wij vol ongeduld zit te wachten, kan de CD natuurlijk nu al pre-saven. En voor wie niet te lang wil wachten en meteen ook een gesigneerd exemplaar wil, hebben we het volgende bedacht! 

Clubtour: een beetje uitleg

Zoals jullie hebben gemerkt, hebben we de release-shows in Het Depot (maar ook Handelsbeurs, en de try-outs in Oudenaarde en Lux Herenthout) alsnog (een laatste keer) moeten verplaatsen. Normaal gezien zijn alle tickethouders daar ook per mail over op de hoogte gebracht door de betreffende zalen. 

Gezien niet iedereen even goed op de hoogte is van de barometer en de bijhorende voorwaarden is het voor ons belangrijk om deze beslissing wat te duiden. En vooral om jullie mee te geven dat het ook voor ons een grote ontgoocheling is en ontzettend moeilijk werken in dergelijke omstandigheden.

In code rood (huidige toestand) konden de shows onmogelijk doorgaan omdat de capaciteit van de zaal 70% zittend minder dan de helft is van een volle (uitverkochte) zaal staand. Tot en met deze week was het niet duidelijk wanneer men exact naar oranje zou schakelen. Bovendien is het niet helemaal duidelijk welke capaciteit elke zaal in code oranje mag hanteren. (En of we dus alsnog de twee uitverkochte shows hadden moeten opdelen in meerdere shows).

Omdat de datum van 18/02 intussen zeer dichtbij kwam, hebben we noodgedwongen het zekere voor het onzekere moeten nemen en hebben we de shows nog één (laatste) keer moeten verplaatsen. Het grote voordeel daarvan is dat we op de nieuwe data, volgens de algemene verwachting, in code geel zullen zitten en de shows zonder beperkingen, zowel voor band als publiek, kunnen doorgaan.

We beseffen heel goed dat we hiermee op veel begrip van onze fans moeten rekenen. En daar willen we jullie ook voor bedanken. Maar ook voor ons was het dus een héél moeilijke beslissing. Wij hopen samen met u, en met de hele sector, dat er nu een duidelijke, snelle, en definitieve heropening van de sector volgt. We willen de overheid ook warm oproepen om in haar aanpak van deze crisis meer respect, inzicht en begrip te tonen voor de pop-en rocksector.

Voor alle ticketinfo en speeldata van onze concerten, klik hier.

'Ze danst gewoon op straat' (live in De Zevende Dag)

Intussen is ook de promokaravaan volop op gang gekomen. Vorige zondag waren we al live te zien en te horen in De Zevende Dag met o.a. een live-versie van de nieuwe single “Ze danst gewoon op straat”. We stellen blij verrast vast dat het lied een gevoelige snaar raakt bij de fans en het bredere publiek. En we kijken er dus ontzettend hard naar uit om het voor volle zalen te spelen!