Mira op tournee met Kris De Bruyne & Gijs Hollebosch
Dit najaar gaat Mira op tournee met 2 muzikale heren van stand: de Dylan van de lage landen Kris De Bruyne en snarenwonder Gijs Hollebosch!
 
In 2007 coverde Mira met veel succes 'De Onverbiddelijke Zoener', in het Eén-programma 'Zo Is Er Maar Eén'. Met dat lied bestormde Kris lang geleden de hitparades, samen met 'Lamp en Lazerus'. Kris was danig onder de indruk van Mira's versie en belde haar op om zijn complimenten over te maken. Dat betekende de start van een muzikale vriendschap. Die resulteert nu in een samenwerking op de planken!2013: een gloednieuw trio is geboren. Mira en Kris brengen de mooiste selectie uit hun eigen songs, die ze zingen met en voor elkaar. Met de fantastische fijnbesnaarde multi-instrumentalist Gijs Hollebosch is de drievuldigheid compleet. Drie muzikale bondgenoten. Soms ruw, soms teder, absurd of rebels, maar altijd doordrongen van het poëtische blues-gevoel dat hen zo sterk bindt.
 
Het eerste concert is al uitverkocht, de volledige speellijst vindt u hier.
 
Wie niet kan wachten tot november: op 4 oktober speelt Mira als gast bij Lennaert Maes in CC Het Gasthuis in Aarschot. Die avond nog op het appèl:  Buurman! Jonas Winterland! Stoomboot!
 
Zéér graag tot ergens onderweg!