Lukas Lelie in de zalen, op tv en op café!
Artiest: 

Wie Lukas Lelie nog niet kent, weet vanaf vanaf vanavond wél wie deze aangenaam stuntelende underdog is: straks om 21u55 zit Lukas immers in De Slimste Mens ter Wereld op VIER en weten we of hij behalve grappig ook slim is. Kan je vanavond niet kijken? Geen paniek, je vindt de voorbije afleveringen ook hier.

Naast al het tv-werk van tegenwoordig timmert Lukas uiteraard ook naarstig aan de weg in het live-circuit. In 2014 en 2015 tourde Lukas intensief door Vlaanderen als voorprogramma van Steven Mahieu. Daar vertelde Lukas dat hij één en ander niet begrijpt en niet kan. In plaats van het hem uit te leggen, werd er met hem gelachen. Wat hem al snel 3 comedyprijzen opleverde en een uitgebreid interview met P-Magazine. Aangezien het leven er sindsdien niet veel makkelijker op geworden is, gaat Lukas nu volavond. Dat betekent extra veel onkunde, onbegrip, maar vooral heel veel jokes. Eind januari 2017 gaat de theatershow "Ik doe mijn best" in première. Vanaf november 2016 is Lukas beschikbaar voor tryouts in kleinere theaterzalen. Grotere zalen volgen vanaf februari 2017. Voor meer info over boekingen en voorwaarden, mail naar chris@5to9.be.

Een eigen zaalshow klaarstomen tegen 2017, daar wordt een mens al eens nerveus van. Een pintje met een goeie vriend kan daarbij helpen. Lukas en Sander VDV kennen elkaar al jaren. Ze begonnen tegelijkertijd met stand-up en zijn collega’s bij Woestijnvis. Sander schuwt taboe noch cliché en kan zowel plat als doordacht, grof als gesofisticeerd genoemd worden. Hoog tijd dat deze twee eens samen op café gingen dus. Oftewel: we zoeken 25 kleine optredens in cafés waar de mensen vlak op het podium zitten. Interesse? Contacteer ons op lobke@5to9.be voor meer info en voorwaarden.