MENU

Lady Linn & Her Magnificent Seven


TRILOGY TOUR - THEATERTOURNEE 2023-2024

Lady Linn aka Lien De Greef heeft ondertussen vijf albums op haar naam staan. In de loop der jaren kon ze een gouden en platina plaat, 3 MIA’s en een Radio 2 Zomerhit aan haar palmares toevoegen. Ze bewees meer dan ooit een vaste waarde in de Belgische muziekscene te zijn.

Daarnaast is het ook al lang geen geheim meer dat haar unieke stem in alle mogelijke verschillende stijlen tot haar recht komt. Dat bewijst ze nogmaals in haar nieuwe trilogie, een reeks van drie EP’s - “I’m Fine”, “Sea of Trees” & “Nocturne”- die elk hun eigen verhaal vertellen. Rode draad doorheen de 3 EP’s: haar diepe affiniteit met jazz, soul en elektronische dance. De eerste EP “I’m Fine” verscheen in het voorjaar van 2022, de tweede EP “Sea of Trees” verschijnt op 14 oktober 2022, de derde EP zal in het voorjaar van 2023 verschijnen.

Lady Linn is een songwriter die steeds vanuit emoties werkt, en dat voel je doorheen de volledige trilogie. Het werd een erg veelzijdige trilogie, waarin ze put uit een grote diversiteit van invloeden, waarin ze op een eigentijdse, originele manier graaft in de muziekgeschiedenis. Live laat Lady Linn zich zoals steeds omringen door haar fantastische en veelzijdige Magnificent Seven. Naast het nieuwe werk zullen tijdens de theatertournee in het najaar van 2023 ook de classics uit het oudere repertoire aan bod komen.

Check hieronder zeker eens de zwoele single “Come out and play”, ideaal voor tijdens de koude wintermaanden.
 

Bezetting

* Lien De Greef (zang, piano)
* Filip Vandebril (bas, contrabas) * Simon Segers (drums)
* Frederik Heirman (trombone) * Yves Fernandez (trompet)
* Marc De Maeseneer (saxofoon)

Video: Come out and play