Gili vaste stamgast in Café Corsari
Artiest: 
Café Corsari opent op 30 maart weer de deuren. Gastheren Tomas De Soete en Freek Braeckman presenteren nog steeds week om week en hebben een aantal nieuwe vrienden uitgenodigd. Gili zal op woensdag, samen met Tatyana Beloy, vaste gast zijn in het programma. Ze zullen de waarheid onderzoeken achter een aantal paranormale - en minder paranormale verschijndelen in ons dagelijkse leven. De trailer kan je hier bekijken. 
 
Op maandag schuift de Nederlandse comedian Jan Jaap van der Wal mee aan tafel.  Jan Jaap heeft een meer dan gezonde fascinatie voor België en leert ons land de volgende weken graag nóg beter kennen en begrijpen.
 
Op dinsdag pakt Café Corsari graag uit met ‘De Wandelaar’. Bent Van Looy komt elke week vanuit zijn thuisstad Parijs naar het café.  Hij wordt gevolgd tijdens wandelingen in verschillende steden waar zijn (beroeps)leven hem brengt. Dit staat garant voor een hoop inspirerende plaatsen en ontmoetingen.
 
En op donderdag probeert “Alleen Elvis blijft bestaan”- en Klara-presentator Thomas Vanderveken het halsstarrig niet over klassieke muziek te hebben.