14de Comedy Marathon op 27/05/14 in Capitole Gent!
Artiest: 
Na de heel succesvolle én uitverkochte editie 2013 is de Comedy Marathon al aan zijn 14de editie toe en dat op 27 mei 2014.
 
Vorig jaar wisten o.a. Philippe Geubels, Wouter Deprez, Nigel Williams, Gili, Bas Birker, Piv Huvluv, William Boeva, Katinka Polderman, Ygor uit Poperinge, Gunter Lamoot, Die Verdammte Spielerei, Bart Cannaerts en de Zijnen, Erhan Demirci en Xander De Rycke de ‘gulle lachers’ op hun wenken bedienen.
 
Wie het dit jaar wordt, is nog even een verrassing, maar trouwe fans van de Comedy Marathon weten dat ze zoals altijd een grand cru comedyavond mogen verwachten. Blijf op de hoogte van de line-up via de Facebookpagina!
 
De Comedy Marathon is trouwens niet alleen een live-gebeuren, maar staat ook garant voor toptelevisie. Een compilatie van de voorbije editie 2013 is dit jaar voor het eerst te zien op 2BE en dat nu zondagavond 6 oktober 2013 om 23:00. Kijken dus!
 
De Comedy Marathon is en blijft een benefietvoorstelling waar alle comedians volledig gratis optreden. De winst ervan gaat integraal naar goede doelen en dankzij jouw komst verbeter je de toekomst van enkele duizenden kinderen en jongeren.
 
Vorig jaar was de Comedy Marathon volledig uitverkocht in de Capitole, wees er dus tijdig bij om je tickets aan te schaffen. De ticketverkoop start vanaf vandaag via deze ticketlink naar Sherpa.
 
De Comedy Marathon is een initiatief van mentalist Gili (Lieven Gheysen) en komt op 27 mei 2014 voor de 3e keer naar Capitole Gent.