Delrue met eerste single Pacman in Reyers Laat
Artiest: 

Delrue was gisteren te gast in het Canvasprogramma Reyers Laat en mocht er live zijn eerste single Pacman spelen. Bekijk hier het interview en het nummer. 

Klaas Delrue is afkomstig van het grensdorp Rekkem. Frankrijk en Wallonië en dus ook de Franse cultuur waren dus altijd dichtbij. Bovendien was de grootmoeder van Klaas Franstalig. "Ze sprak Frans en West-Vlaams met veel haar op", zegt de zanger.
 
Tijdens zijn jeugd en kindertijd luisterde Delrue altijd naar Franstalige muziek. "Ik ben altijd een chansonnier geweest", vindt hij. Zijn grote held was de protestzanger Renaud. "Ik ken zijn nummers van binnen en van buiten. Door hem heb ik nooit iets anders willen doen dan wat ik nu doe".
 
De eerste Franstalige plaat van Klaas Delrue heet "Risquons-Tout". Dat is een verwijzing naar de gelijknamige wijk in Moeskroen, "maar natuurlijk heet de plaat ook zo omdat ik met deze ommeslag toch veel op het spel zet", zegt Delrue.
 
Het album wordt op 22/02 voorgesteld in de AB Club in Brussel, er zijn nog enkele tickets! Vanaf 28/02 zal het album ook in de winkels te vinden zijn.