MENU

Comedy op uw bedrijfsevent

Bent u op zoek naar een leuke afsluiter of een intermezzo voor uw bedrijfsevent? Wat dacht u ervan om een comedian te boeken als keynote speaker, inspirerende gastspreker, motivational speaker, leadership speaker (of alle mogelijke varianten hiervan)?  Wedden dat die keynote blijft hangen?

Vraag hier uw offerte 

Voor info en advies kan u steeds vrijblijvend terecht bij chris@5to9.be, of u kan ons contacteren via onderstaand formulier.

Vermeld in uw mail graag datum, locatie, grootte van het publiek en een woordje uitleg over de omstandigheden van het otpreden.  Van congres tot teambuilding: waaier aan mogelijkheden 

Of u nu een personeelsfeest, congres, teambuilding, productlancering of seminar organiseert, een comedy optreden kan in tal van settings en geeft een unieke, verrassende draai aan uw event.

  Onze comedians ontpoppen zich tot uw 'keynote speaker'

Vele van onze comedians, zoals Arnout Van den Bossche, Gili en Bas Birker, … geven regelmatig bedrijfsoptredens en optredens voor verenigingen/organisaties in besloten kring. Ze vinden dus zeker hun draai in een corporate setting en spelen graag in op uw doelpubliek. 

  Van korte stand-up shows tot zaalshows, in drie talen

Een optreden voor uw bedrijf of op uw event kan binnen het tijdslot dat u past: een korter optreden van 30 tot 60 minuten, of zelfs een volledige theatershow, indien de zaal het toelaat. U kan bij ons terecht voor optredens in het Nederlands, Frans, Engels of een combinatie.

  Advies op maat en technische ondersteuning

5to9 Management heeft als ervaren boekingskantoor de nodige kennis om u te begeleiden bij de keuze van de geschikte artiest voor uw event. Samen met onze vaste partner TheaTech helpen we u ook graag met de technische omkadering van uw event. Voor advies kan u ons altijd vrijblijvend contacteren.

Comedy op uw bedrijfsevent? Dat kan er zo uitzien:

Deze bedrijven gingen u al voor: