MENU

Absynthe Minded - 20 (theatertour 2022-2023)

Absynthe Minded, het moniker waaronder Bert Ostyn en zijn gevolg al jaren Belpop-geschiedenis schrijven, duikt in ’21 het twintigste levensjaar in. Al twee decennia lang - een eeuwigheid in het huidige muziekcircuit - grossiert de band in frisse indiepop doorspekt met jazz, gypsy swing en rock. Puik songwriterschap met de kenmerkende warme stem van Ostyn erbovenop samengevat in zeven langspelers, waarvan laatste wapenfeit ‘Riddle Of The Sphinx’ in juni ’20 het levenslicht zag. 

Het perfecte moment om een bloemlezing van die straffe carrière naar een intieme setting - up close and personal - te vertalen alwaar Belpop-klassiekers als ‘Envoi’ en ‘My Heroics, Part One’ fantastisch tot hun recht zullen komen. 

En daarnaast wordt ’21 ook het jaar waarin Bert Ostyn zijn songwriter-talent etaleert als deelnemer aan het gerespecteerde VTM-kijkcijferkanon 'Liefde Voor Muziek’, waarin hij songs van collega’s als Tourist LeMC, Geike Arnaert, Willy Sommers, Emma Bale, Ronny Mosuse en Cleymans & Van Geel onder handen neemt. 

Een 20ste verjaardag om reikhalzend naar uit te kijken voor Absynthe Minded en hun fans

Bezetting

Bert Ostyn (zang, gitaar)
Sergej Van Bouwel (bas)
Toon Vlerick (gitaar)
Isolde Lasoen (drum)
Laurens Dierickx (keys)

Video: My Heroics Part One